Selecteer een pagina

GELUK VOOR IEDEREEN

Geluk zit in jezelf. Tijd om jezelf beter te leren kennen. Wat je ook doet, begin.

Want van stilzitten en wachten is nog nooit iemand gelukkiger geworden.

geluksbooster

Leer tijd maken voor jezelf, om de dingen te doen die goed zijn voor jou. Ga voor meer energie en persoonlijke groei. Met deze gratis module kan je direct aan de slag

gelukschallanges

Deze challenges wisselen door het jaar heen. Het is een losse module waarmee je je focust op een specifiek geluksonderwerp. Klik door om te zien welke challenge nu loopt.

gelukstraining

In een half jaar leer je wat jou motiveert, wat je belemmerd en waar je energie van krijgt. Het is tijd om je volledige potentieel te benutten en geluk te ervaren.

LIFE CAN BE TRICKY – LETS FIND YOUR MAGIC!

GELUKSBOOSTER

Leer nu hoe je tijd voor jezelf creëert en waarom dat voor iedereen om je heen fijn is. Doe dingen die belangrijk en goed zijn voor jou. Zorg dat jij energie hebt en gaat stralen, dan komt de rest daarna. Meld je aan om deze gratis geluksbooster te ontvangen.

♥ Zo maak je tijd voor jezelf

♥ Voor een betere energiebalans

♥ Voor persoonlijke groei

Dággg stress & gedoe.

Hallo lekkere energie & geluk!

GELUKSCHALLENGES

In de challenges richten we ons op een specifiek geluks-onderwerp. Ze wisselen door het jaar heen. Heb je behoefte aan een specifieke challenge, laat me dat vooral weten. Wie weet kan ik een passende training maken en voor iedereen beschikbaar maken. Klik hier als je me een bericht wil sturen.

DE VOLGENDE CHALLENGE IS:

DAVEREND JE DOELEN BEREIKEN CHALLENGE

GA VOOR RESULTAAT IN PLAATS VAN VOORNEMENS

Meer sporten, vaker mediteren, minder alcohol drinken. Dit zijn een aantal van de meest genoemde voornemens in het begin van een nieuwe jaar. Vaak houd je ze een paar weken vol en daarna ga je verder zoals je gewend bent. Alleen wat gaat 2019 voor jaar zijn voor jou, waar liggen je prioriteiten? 

Met de challenge:

♥ Minder druk op jezelf, aangezien je keuzes maakt waar je jouw energie aan gaat besteden

♥ Duidelijke visie op wat dit jaar belangrijk voor je en welk doel daarbij hoort

Grotere motivatie door het jaar heen doordat je doelen haalbaar zijn en je plezier beleeft aan alle stappen die je zet

♥ Een actieplan om je doel te behalen 

♥ Ontspanning omdat je weet wat je wilt en hoe je daar gaat komen en je daardoor alle andere ‘moetjes’ of opties kan laten gaan

♥ Groter geluksgevoel omdat je iets belangrijks voor jezelf aan het doen bent

39,90 €

één module, 3 blokken

incl. een extra SUPER-PUNTEN-MEGA-VIER-METER om je successen bij te houden en te vieren

beschikbaar tot eind februari

STOP MET ZOEKEN & BEGIN MET VINDEN.

GELUKSTRAINING

IN EEN HALFJAAR EEN GELUKKIGER LEVEN, VOL KRACHT EN ENERGIE

RESULTATEN VAN DE TRAINING:

♥ Je hebt meer rust in je lijf en je gedachten doordat je weet wat belangrijk voor je is. Je weet waar je je voor wilt inzetten en ook wat je laat gaan.

♥ Je hebt meer ernergie en positiviteit in je leven doordat je afstand neemt van gedrag en overtuigingen die je belemmeren.

♥ Je energieniveau stijgt doordat je weet waar je blij van wordt, je deze activiteiten vaker doet en intenser beleeft.

♥ Je gevoel van tevredenheid en dankbaarheid is toegenomen doordat je kan zien wat je leven je tot nu toe heeft gebracht. Je kunt accepteren waar je nu staat, zodat je vanaf hier kan bouwen aan je toekomstplannen.

♥ Je bent geïnspireerd om jouw toekomst zo vorm te geven dat je elke dag gelukkig bent, ook tijdens de minder leuke dagen. En je realiseert dat jijzelf dé route bent naar jouw droomleven.

♥ Je ervaart een vergroot zelfvertrouwen doordat je de waarde van jouw persoonlijkheid inziet. 

♥ Je algehele geluksgevoel is toegenomen omdat je jouw kracht ervaart, je goed voor jezelf zorgt en je levenszin groter is geworden. 

 

In de zomer tart een nieuw blok van de GELUKSTRAINING.  

Bereid je voor op een hoop aha momenten, een paar pijnlijke constateringen, aanzienlijk meer energie en een verhoogd geluksgevoel. Dit mits jezelf ook de input levert die erbij hoort. Deze training is niet voor iedereen, ben je aan het wachten tot je ‘zomaar’ gelukkig wordt, dan is dit niet voor jou.

Je hebt namelijk zelf aan de slag te gaan om de inhoud tot je te nemen, tijd vrij te maken voor de opdrachten om vervolgens concreet dingen anders te doen. Want ja, zo werkt verandering. Het is een proces en je zult merken dat je zelfvertrouwen groeit, je energie toeneemt en je algehele geluksgevoel groter wordt.

Wil je meer informatie over de training ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Dan houd ik je op de hoogte over startdata, inhoud en mogelijkheden.

Ik kijk nu al uit naar al  het mooist dat komen gaat.

DIT VINDEN ANDEREN

Met aandacht voor kwaliteit worden de geluksboosters, challenges en trainingen opgesteld. Dit hebben anderen ervaren:

“Soms is een duwtje in de juiste richting, precies hetgeen wat je nodig hebt. Dank je wel.”

Carien

34 jaar, projectmanager

“Ik ben een doener. Door stil te staan bij wat ik eigenlijk wil, maak ik betere keuzes over wat ik wel en niet doe.”

Nynke

31 jaar, communicatieadviseur

“Ik kijk nu al uit naar de volgende challenge. Ze zijn leuk, simpel en dan toch echt effectief. Voor mij is kleingeluk groot geluk.”

Anna

36 jaar, HR recruiter

“Als je Karianne ontmoet dan heb je zoveel energie gekregen. Ze zorgt dat je je goed voelt over wie jij bent en laat duidelijk zien hoe je communiceert en wat de impact daarvan is.”

Ingrid

67 jaar, kunstschilder