Selecteer een pagina
jij=jij geluk | pak-je-geluk | verhaal
WEES DANKBAAR
Als je met dankbaarheid kan kijken naar wat je hebt, creëer je waardering in je leven. Groeien vanuit waardering gaat makkelijker, geeft meer energie en geluk, dan als je wilt groeien vanuit drang. Zo aan het einde van het jaar kijk ik naar...

OPEN JE HART

Als je met dankbaarheid kan kijken naar wat je hebt, creëer je waardering in je leven. Groeien vanuit waardering gaat makkelijker, geeft meer energie en geluk, dan als je wilt groeien vanuit drang.

Zo aan het einde van het jaar kijk ik naar al hetgeen ik dankbaar voor ben. Op mijn lijst zet ik kleine en grote dingen, het is dus een behoorlijk lange lijst geworden. Ik deel een gedeelte daarvan, ter inspiratie.

Ik ben dankbaar voor:

  • Mijn geweldige vriendinnen die met hun karakters zorgen voor gelach, liefde en slimmigheden in mijn leven.
  • Mijn grootste lief voor wie hij is en het leven dat we samen delen. Dat brengt liefde, intimiteit, avontuur en support in mijn leven.
  • De keuze om kleingelukbv groot groter grootst te maken om zoveel mogelijk mooie mensen te kunnen helpen met het vinden van hun geluk
  • Met mijn talent tot tekenen, dat me zoveel plezier en energie geeft.
  • Dankbaar voor diverse gesprekken, trainingsdagen afgelopen jaren waardoor ik een duidelijke toekomstbeeld heb waar ik stap voor stap naar toe werk.
  • Voor mijn lijf, waarmee ik maak en proef, kan sporten en mijn grenzen leer verleggen en de uitwerking die dat dan weer heeft op energie, ontspanning en creativiteit.
  • Het besef dat ik veel heb om te waarderen, te geven en nog te leren. Dat zorgt dat ik in beweging blijf en werk vanuit liefde.

EN JIJ?

Heb jij wel eens een lijst gemaakt met alle dingen waar je dankbaar voor bent? Neem de tijd om eens een uur of 2 te gaan zitten en alles op te schrijven wat in je op komt. Klein en groot. En als je iets opschrijft zet daarachter dan waarom je dat waardeert, wat brengt het jou? Dan maakt dat je inzicht krijgt wat iets betekent in je leven, voor je motivatie, je energie.

Ga na wat je waar voelt bij alles wat je opschrijft: borrelt het in je buik, voel je het stromen rond je hart? Leer deze gevoelens herkennen zodat je ze straks ook in de momenten zelf voelt. Dat geeft geluk. Sterker nog, dat is geluk. 

Ik geloof in jou.

Liefs Karianne