Selecteer een pagina
pak-je-geluk | Verander-geluk | verhaal
IT ALL STARTS HERE
Soms zijn er van die magische momenten, dat je weet: hier gebeurt iets. Iets wonderlijks. Er gaan duizenden kleine tintelende sterretjes door je lijf. Het heeft ook wel wat weg van onrust, alleen is het prettig. Dat is het moment waarop er iets groots ...

JE VOELT HET TINTELEN

Soms zijn er van die magische momenten, dat je weet: hier gebeurt iets. Iets wonderlijks. Er gaan duizenden kleine tintelende sterretjes door je lijf. Het heeft ook wel wat weg van onrust, alleen is het prettig. Dat is het moment waarop er iets groots is veranderd. Een richting, een missie, een keuze om te doen wat voor jou belangrijk is. Of wellicht is het wel die droom die je nu gaat waarmaken.

Ik herken die lekkere energieke onrust in je buik. Tijdens een visualisatieopdracht een paar jaar geleden, ging ik in gedachten naar mijn toekomst. We opende diverse deuren in de tijd: 1 jaar van nu, 2 jaar van nu, 5 jaar van nu, 10 jaar van nu. En beetje bij beetje werd het beeld van deze geluksbusiness groter en groter en succesvoller en succesvoller. Ik voelde hoe ik vrouwen écht kan helpen. Ik voelde dat dit de enige manier was om voorwaarts te gaan. Al die vrouwen inspireren om hun kracht te ontdekken en gelukkig te zijn. Dat is mijn levensmissie.. En het gevoel bij deze visualisatie was overmachtig, zo groots, zo levendig. Toen heb ik de keuze gemaakt het te gaan doen. In dat moment. Ter plekke. En zo krachtig kan een magisch moment zijn.

EN JIJ?

Herken jij zo’n magisch moment? En hoe voelde dat voor je? Zelf als ik weer aan denk, voel ik opnieuw dat tintelende gevoel. Daardoor weet ik dat het een sterke waarde heeft. En elke keer opnieuw voel ik de energie die ervoor zorgt dat ik me met liefde hiervoor inzet. Dit is mijn route.
Als je het moment herkent raad ik je aan om het met een regelmaat opnieuw te beleven. Dat helpt je om verbonden te blijven met je doel.
Mocht je dit niet herkennen of je doel nog zoekende zijn. Dan begrijp ik dat goed. Er zijn verschillende manieren om te bevinden waar jij vol energie van overloopt en hoe je toekomst eruit ziet als je dit gaat waarmaken. Aangezien dit een groter onderwerp is dan een blog, ga ik er in 2019 een challenge voor maken. Dan help ik je daarmee.
Als je je inschrijft voor de mailings dan weet je wanneer deze challenge beschikbaar komt. Daarin doe ik de aankondiging voor elke nieuw gelukschallenge die voorbij komt.

Tintelend geluk en liefs
Karianne