Selecteer een pagina

HOI, IK BEN KARIANNE

communicatieadviseur en geluksmaker. 

Ik help anderen om zich goed, zelfverzekerd en gelukkig te voelen. Vanuit het oogpunt van communicatie onderzoek ik hoe je met jezelf praat en wat daarin belemmerend en versterkend werkt. Dit combineer ik met het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling zodat we ook onderzoeken wat je nu doet en wat je eigenlijk wilt. Met kleine stappen en opdrachten passen we hierop je interne communicatie aan. Want ik werk vanuit het geloof dat jij jezelf gelukkig kunt maken. Naarmate je jezelf beter leert kennen en je jouw communicatie gaat begrijpen, zal je meer en meer die dingen gaan doen waar je gelukkig van wordt. En dat gun ik iedereen. 

 

WAAROM WIL IK JE HELPEN?

Keer op keer zie ik iemand veranderen, vrijer worden en gelukkiger. En keer op keer zie ik de kracht van communicatie in relatie tot je zelfbeeld, je visie op wat je kan en hoe je verbinding maakt met de mensen om je heen. Het gaat hier om technieken die je kan leren. Technieken om jezelf beter te leren kennen en te achterhalen hoe je jezelf communicatief versterkt, maar ook hoe je jezelf gemakkelijk saboteert.

Stel je voor dat iedereen weet hoe het werkt, met communicatie & geluk. Dan zou de wereld toch veel krachtiger en gelukkiger zijn?! 

Voor iedereen die net begint, ik weet hoe lastig het kan zijn om hulp te vragen of te accepteren. Daarom wil ik het je zo makkelijk mogelijk maken om aan de slag te gaan. De technieken leer je door ze te doen, je gaat ze vanzelf herkennen. Elke module zit er bomvol mee, verpakt in leuke korte opdrachten. Zo doe je ervaring op, ga je jezelf veranderen leuk vinden en merk je dat je er ook echt gelukkiger van wordt. En weet dat vele kleine stappen een groots effect hebben. Als je maar begint, want daar zit de kracht in: dingen doen.  

N

krijg meer energie

N

vergroot je zelfvertrouwen

N

ervaar je eigen kracht

N

geniet vaker

BEN JE BESTE IK

VERTROUW Jezelf

IK GELOOF IN JOU

 

Iedereen kan dit. Dus jij ook. Jij hebt een enorme kracht in je.  Zet die in. Om je te helpen heb ik de opdrachten in zoveel mogelijk kleine stappen opgebouwd en geef ik voorbeelden om je te inspireren. Gun jezelf je eigen volle potentieel en gebruik je tijd voor zaken die er voor jou toe doen. Zoals jouw geluk. 

MAAK VUUR & BRAND KAARSEN

KRACHTIG & GELUKKIG

Deze geluksbusiness komt recht uit mijn hart. Voor jou en voor anderen. Want naast dat het mijn vakgebied is heb ik zelf de nodige ervaring opgedaan en heb ik mijn eigen groeiproces meegemaakt. En het verschil is enorm, van wie ik was en hoe ik me nu voel. Had ik maar eerder geweten dat dit bestond. Had iemand me maar verteld dat ik hier zou komen en hoe het werkt. Daarom deel ik nu alles wat ik weet. 

Ik geloof in de kracht van communicatie zowel intern als extern. En als je liever, opener en eerlijker met jezelf gaat communiceren, ga je dat ook met anderen doen. Zo werkt het aanstekelijk. Dus laten we ons allemaal inzetten voor een krachig en gelukkig leven.